اهواز _ شانا _ گروه عمومی: مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت ملی حفاری ایران روز چهارشنبه (١۴ اسفندماه) به طور رسمی افتتاح می شود.
به گزارش خبرنگار شانا در مناطق نفت خیز جنوب این مرکز هزارمین مرکز دانشگاه علمی کاربردی است که در سطح کشور تاسیس و فعالیت آموزشی خود را آغاز می کند.
در آیین آغاز به کار این مرکز، دکتر عبدالرسول پورعباس رئیس دانشگاه علمی کاربردی و مدیر عامل و مدیران ارشد ستادی و عملیاتی شرکت ملی حفاری ایران حضور دارند.
هدف از تاسیس مرکز آموزش علمی کاربردی حفاری تربیت نیروی انسانی مورد نیاز و ارتقای سطح علمی و دانش فنی متخصصان صنعت حفاری کشور است.
در گام نخست فعالیت مرکز آموزش علمی کاربردی حفاری، ١١۵ دانشجوی مقطع کاردانی در سه رشته عملیات حفاری، تعمیر و نگهداری برق و مکانیک دستگاههای حفاری تحصیل می کنند.
افزایش تعداد رشته ها و ارتقای سطح آموزش این مرکز به کارشناسی در برنامه آتی توسعه این مرکز است.
منبع: شانا
مطالب مرتبط:
روزنامه اطلاعات – اعلام جزئیات پذیرش دانشجو در دانشگاه علمی ـ کاربردی شرکت ملی حفاری ایران ، دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۲
وی گفت: اکثریت دانشجویان دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی جذب صنعت و محیط کار شدهاند و این امر بسیار ارزشمند است.
مهران با اشاره به تاییدیه معاون توسعه منابع انسانی وزارت نفت در رابطه با سه رشته عملیات حفاری، مکانیک و برق دستگاههای حفاری گفت: هدف و چشمانداز صنعت نفت، تربیت و تجهیز نیروی انسانی مورد نیاز، بکارگیری تکنولوژیهای پیشرفته، ارتقای سطح علمی و دانش فنی با هماهنگی و تبعیت از سیاستهای وزارت فرهنگ و آموزش عالی کشور است.
وی افزود: در این راستا برنامههای گسترده آموزشی تدوین شده که با استفاده از مراکز دانشگاهی، تحقیقاتی و آزمایشگاهی و گذراندن دورههای علمی و عملی به اجرا در خواهد آمد.
او به تشریح جزئیات جذب دانشجو در دانشکده جامع علمی ـ کاربردی تخصصی ملی حفاری پرداخت و افزود: تمام افرادی که دارای دیپلم فنی، انسانی، کار و دانش باشند در زمان اعلام شده از سوی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی میتوانند با مراجعه به سامانه اینترنتی اقدام به ثبتنام طبق شرایط مندرج در دفترچه کنند.
مهران مدت دوره کاردانی را ۲ سال و ظرفیت پذیرش هر سه رشته فنی تخصصی عملیات حفاری، برق و مکانیک را ۹۰ نفر اعلام کرد.
رئیس اداره آموزش و تجهیز نیروی انسانی شرکت ملی حفاری ایران افزود: تمام کتابچهها و سرفصلهای تخصصی و عمومی دروس به تصویب شورای عالی علمی کاربردی کشور و استان خوزستان رسیده است و دانشجویان در دوران تحصیل معادل ۳ر۷۳ درصد دورههای مهارتی و ۷ر۲۷ درصد دورههای نظری را آموزش میبینند.
او به برنامه آموزشی اشاره کرد و گفت: دانشجویان در طول تحصیل علاوه بر کلاسهای تئوری، چهار دوره آموزشی در محیط کار به میزان ۳۲ ساعت کاربینی و ۱۱۲۰ ساعت کارورزی در کارگاهها و دستگاههای حفاری را گذرانده و از نزدیک با فرآیند تولید نفت و گاز، تعمیرات برق و مکانیک دستگاههای حفاری آشنایی پیدا کرده و به عنوان تکنیسین فنی حفاری آماده اشتغال میشوند.