دنیای اقتصاد– رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان اعلام کرد: دومین نمایشگاه بینالمللی معدن، صنایع معدنی و متالوژی، تیرماه سال ۹۳ در استان زنجان برگزار میشود.
به گزارش ستاد خبری نمایشگاه، مهندس علی معصومی افزود: این نمایشگاه بهمنظور تحقق اهداف زیربنایی استان و تعامل بیش از پیش مدیران بخشهای دولتی و خصوصی، اساتید دانشگاهها و شرکتهای داخلی و خارجی در بخش معدن برگزار خواهد شد.
وی درباره توانمندیهای استان زنجان در بخش معدن گفت: این استان بهعنوان یکی از قطبهای معدن و صنایع معدنی در کشور محسوب میشود و با توجه به وجود معادن غنی و سرشار در این استان، برگزاری اینگونه نمایشگاهها در استان از اهمیت بیشتری برخوردار است. معصومی درباره صادرات بخش معدن و صنایع معدنی اظهار کرد: در ۱۰ ماه منتهی به پایان دیماه سال گذشته در مجموع ۲۳۹ میلیون دلار کالا از استان زنجان به خارج از کشور صادر شد که سهم بخش معدن ۵۷ و سهم صنعت ۲۹ درصد بود.
وی اهداف برگزاری نمایشگاه معدن و صنایع معدنی را تکمیل زنجیره تولید برای دستیابی به محصولات و خدمات با ارزش افزوده بالاتر و توسعه سرمایهگذاری در بخش معدن و صنایع معدنی ذکر کرد و افزود: افزایش تولید مواد اولیه مورد نیاز واحدهای تولیدی بهطور مستمر و رشد صادرات از دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه است. وی اظهار کرد: دومین نمایشگاه بینالمللی معدن، صنایع معدنی و متالوژی، از سوم تا ششم تیرماه سال ۹۳ در محل نمایشگاه بینالمللی کاسپین زنجان در فضایی به مساحت پنج هزار مترمربع برگزار میشود. به گفته معصومی نمایشگاه کاسپین بهعنوان وسیعترین فضای نمایشگاهی کشور به شمار میرود. ساعات بازدید از نمایشگاه از ۱۵ تا ۲۱ تعیین شده است. براساس این گزارش، علاقهمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام در نمایشگاه به وبسایت www.rastak-expo.com مراجعه و یا با شماره ۷-۸۸۳۴۶۴۵۵ تماس حاصل فرمایند.
اطلاعات تکمیلی نمایشگاه از سایت رستاک پاد ویژن:
احتراماً، به استحضار می رساند شرکت نمایشگاهی رستاک پادویژن با همکاری شرکت نمایشگاه های بین المللی کاسپین زنجان وسایر تشکل ها و سازمان های مرتبط در نظردارد نمایشگاه بین المللی معدن، صنایع معدنی و متالورژی را در روزهای ۳- ۶ تیرماه سال ۱۳۹۳ در محل نمایشگاه های بین المللی زنجان برگزار نماید. این نمایشگاه در راستای تحقق اهداف زیر بنایی وزارت صنعت، معدن و تجارت تعامل بین مدیران، دست اندرکاران، اساتید دانشگاه ها، مدیران بخش های دولتی و خصوصی، شرکت های داخلی، خارجی و نمایندگی های خارجی فعال در این حوزه برگزار می گردد.
موضوعات مشارکت:
اکتشاف، استخراج، بهره برداری، فرآوری مواد معدنی – مهندسین مشاور- پیمانکاران- آزمایشگاه ها، ماشین آلات و تجهیزات اکتشافی، تجهیزات آزمایشگاهی- زمین شناسی و اکتشاف معادن زیرزمینی، معادن روباز، آتشباری، محیط زیست- تجهیزات ترابری زیرزمینی، تجهیزات تولید نیرو، تأسیسات تهویه، تجهیزات ایمنی، تجهیزات فیلتراسیون و هواساز، روانکاران صنعتی و معدنی، تجهیزات و ماشین آلات خردایش مواد معدنی، تجهیزات خطوط انتقال و توزین و فرآوری، انجمن ها و تشکل ها، نشریات، سازمان ها و ارگان های دولتی
ریخته گری چدن و فولادشرکت های ریخته گری آلومینیوم- تولید کنندگان شمش آلومینیوم- شرکت های ذوب فلزات غیر آهنی – تولید کنندگان فولاد- سازندگان تجهیزات و ماشین آلات- کوره سازها- تجهیزات آزمایشگاهی – خدمات فنی و مهندسی- مواد اولیه- کمک ذوب- جوشکاری و متالورژی پودر- عملیات حرارتی- سیم و کابل – شرکت های آبکاری و عملیات حرارتی – قالب سازی، مدل سازی، ماشین های قالب – ابزار و ماشین ابزار- سازندگان تجهیزات صنایع فولاد
اهداف:
- تکمیل زنجیره تولید برای دستیابی به محصولات و خدمات با ارزش افزوده بالاتر
- توسعه سرمایه گذاری و رفع موانع در حوزه معدن، صنایع معدنی و متالورژی
- افزایش تولید مواد اولیه مورد نیاز واحدهای تولیدی به صورت مستمر و قابل اطمینان
- توسعه صنایع بالا دستی و پایین دستی معدن، صنایع معدنی و متالورژی به منظور افزایش صادرات
- انتقال و ارتقاء دانش و فناوری و توسعه تکنولوژی ساخت داخل با رویکرد بومی سازی