مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به شرایط توسعه پتروشیمی دماوند گفت: در شرکت ملی صنایع پتروشیمی به علت خصوصی شدن شرکت ها منابع مالی کافی برای تکمیل این طرح ها نداریم و قرارگاه خاتم هم که قرار بود در این طرح سرمایه گذاری کند امکان سرمایه گذاری را از دست داده است.
به گزارش ایرنا، عباس شعری مقدم با بیان اینکه امروز این مجموعه در گروه اول واگذاری ها قرار گرفته است، اظهار داشت: فعالیت همه طرح های فاز دو عسلویه نیازمند راه اندازی این طرح بزرگ است.
روابط عمومی شرکت ملی صنایع پتروشیمی گزارش داد، شعری مقدم در مراسم معارفه رییس جدید پتروشیمی دماوند، خاطرنشان کرد: تغییرات نه به علت خوب یا بد بودن افراد بلکه به علت تغییر شرایط انجام می شود.
محمدرضا رضایی مدیرعامل سابق پتروشیمی دماوند در آذرماه سال گذشته اعلام کرده بود: فاز دوم پتروشیمی دماوند از سوی قرارگاه خاتم الانبیاء به عنوان پیمانکار اصلی در حال ساخت می باشد و عملیات مهندسی و ساخت واحد آب در این فاز امضا شده و فعالیت اجرایی آن شروع شده است.
شرکت پتروشیمی دماوند، تامین کننده سرویس های جانبی مورد نیاز ۲۴ طرح پتروشیمی مستقر در فاز دو توسعه صنایع پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در عسلویه استان بوشهر در زمینی به مساحت ۹۰ هکتار احداث شده است.
این طرح با هدف جلوگیری از تکرار احداث واحدهای مشابه تولید سرویس های جانبی در مجتمع های پتروشیمی و کاهش هزینه های سرمایه گذاری و بهره برداری و افزایش امنیت تولید سرویس های جانبی مورد نیاز شرکت های پتروشیمی در دست احداث است.